网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第1张图片


Walmer Castle and Gardens Learning Centre and Cafe / Adam Richards Architects

由专筑网邢子,小R编译

来自建筑事务所的描述:随着Adam Richards Architects事务所设计的145年来的第一座实质性建筑的完工,被誉为英格兰遗产的沃尔默城堡花园经历了一次变革。沃尔默城堡位于风景如画的肯特郡Deal的海岸线上,在1539-40年亨利八世统治时期作为炮台而建。自18世纪以来,它一直是Cinque Ports典狱长的官邸,著名的历史人物包括威灵顿公爵、温斯顿-丘吉尔爵士和英国女王伊丽莎白王后都曾在此担任过礼仪职务。城堡坐落在11英亩的历史场地上,近期修复的项目可追溯到1802年的Pleasure Grounds,由William Pitt the Younger和Lady Hester Stanhope设计。

Text description provided by the architects. English Heritage’s Walmer Castle and Gardens has undergone a transformation with the completion of its first new substantial building for 145 years, designed by Adam Richards Architects. Located on the picturesque Kent coastline in Deal, Walmer Castle was built as an artillery fort in 1539-40 during the reign of Henry VIII. Since the 18th century it has been the official residence of the Lord Warden of the Cinque Ports, a ceremonial post held by famous historical figures including the Duke of Wellington, Sir Winston Churchill, and HM Queen Elizabeth the Queen Mother. The Castle is situated in 11 acres of historic grounds, including the recently-restored Pleasure Grounds, designed by William Pitt the Younger and Lady Hester Stanhope, which date from 1802.

跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第2张图片


跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第3张图片


跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第4张图片


Adam Richards Architects于2017年2月受邀恢复和重新连接花园,并修复采石场花园,即所谓的Glen,之后该花园将是100年内首次向公众开放。该项目由国家彩票遗产基金资助135万英镑,包括新建一个70平方米的多功能学习中心和一个玻璃屋咖啡馆,为游客提供了休闲、教育的场所,游客可以从这里探索整座城堡。这些建筑被设计成一系列的构筑物,并沿着城堡西面花园北边界上现有的花园墙连接。在建筑之外,重组园丁的院落,并在景观中设置了一个由镀锌钢制成的新楼梯,覆盖在风干的橡木上。楼梯将游客引向幽静的Glen,这里有首席园丁Mark Brent种植的植物品种,在前白垩采石场的钙质土壤中茁壮成长,还有一条由工匠William Hardie设计的新的儿童游戏路径。

Adam Richards Architects was appointed in February 2017 as part of a wider strategy to revive and reconnect the gardens and reclaim a lost quarry garden, known as the Glen, making it accessible to the public for the first time in 100 years. Part funded by a £1.35m grant from The National Lottery Heritage Fund, the commission includes a new-build 70m2 multipurpose Learning Centre and a new café in a repurposed glasshouse, which together provide a place of shelter, education and interpretation from which visitors can explore the entire grounds of the castle. The buildings have been designed as a sequence of interventions with their own access route along the existing garden wall on the northern boundary of the kitchen garden to the west of the castle. Beyond the buildings the practice has reorganised the gardeners’ compound and set within the landscape a newly-commissioned stair made of galvanised steel clad in air-dried oak. The stair leads visitors down into the secluded contemplative retreat of the Glen, planted by Head Gardener Mark Brent with plant varieties which will thrive in the calcareous soil of the former chalk quarry, and a new children’s play trail set in the woodland, designed by craftsman William Hardie.

跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第5张图片


跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第6张图片


学习中心是一座雕塑式的单层砖砌建筑,浅斜的屋顶,借鉴了都铎城堡的阴郁特质。它具有现代风格,但设计语言很微妙,尊重其历史环境。用手工砖砌成的墙,参考了该地的花园墙,灰色的颜色综合了16世纪城堡的石头和现有18和19世纪附属建筑的红砖。这些灰色的砖墙从一个混凝土基座上垒起,经过喷砂处理后露出骨料。基座的设计带有20世纪海防的粗糙混凝土特征。

The Learning Centre is a sculptural, single-storey brick building with a shallow pitched zinc roof which draws on the brooding qualities of the Tudor castle. It is contemporary in style, yet subtle in its language and deferential to its historic setting, with walls of handmade brick which reference the site’s garden wall, grey in colour to synthesise the stone of the 16th century castle and the red brick of the existing 18th and 19th century outbuildings. These grey brick walls rise from a concrete plinth, sandblasted to expose the aggregate. This plinth is designed to refer to the rough concrete character of many 20th century sea defences,

跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第7张图片


同时,建筑师把对石板滩的记忆带入场地,沙滩上不稳定的变化材料转化为新建筑的结构基础,进而转化为一系列长椅。

and also to bring a memory of the shingle beach into the site. The unstable shifting material of the beach is transformed into the structural base of the new buildings, which in turn transforms into a series of benches.

跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第8张图片


学习中心是一个带有卫生间的小型房间。南立面的一个宽大的特色窗户采用五角都铎式拱门的形式,与城堡的炮口相呼应。花园边上云形双排绿篱框住了这个窗户,使花园成为空间的焦点。作为一个玻璃窗,它在观众和景观之间建立了关键的距离,突出了游客作为参与者的角色。

The Learning Centre is designed as one room, with restroom facilities in a smaller annexe. An expansive feature window on the south elevation takes the form of a five-pointed Tudor arch, echoing the castle’s gun ports. It frames a view of the picturesque, cloud-shaped double row of hedges bordering the kitchen garden, making the garden the focal point of the space. Conceived as a vitrine, it establishes a critical distance between the viewer and the landscape, highlighting the visitor’s role as a participant in the construction of meaning.

跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第9张图片


英国遗产每年接待3,000名教育参观者来到沃尔默城堡,到目前为止,还没有一个专门的空间供参观团体和学校学生在现场使用。新的多用途学习空间将把教育作为核心,使英国遗产能够在任何天气下全年接待更多的学童和成人学习者团体。自开放以来,它已经举办了许多跨课程的学习日活动,并欢迎当地儿童参加每周的自然课程,培养他们的健康情绪。

English Heritage welcomes 3,000 education visitors annually to Walmer Castle. Until now, there hasn’t been a dedicated space for visiting groups and school pupils to use while on site. The new, multipurpose learning space will position education at the heart of the programme, allowing English Heritage to accommodate larger groups of schoolchildren and adult learners throughout the year, in all weathers. Since its opening it has hosted cross- curricular Learning Days, as well as welcoming local children to participate in weekly Nature Therapy sessions to support their emotional wellbeing.

跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第10张图片


新的咖啡馆位于一个重新利用的木质框架的玻璃屋内,打开玻璃屋就能看到约克石平台,俯瞰花园。在现有花园墙后,有一座低矮的带有悬臂式屋顶雨篷的水平黑色建筑,是现在的厨房、厕所和机房等辅助空间。Adam Richards建筑事务所总监Adam Richards说:“这个新的学习空间与城堡构建了跨越空间和时间的对话。花园通过它的玻璃窗重新呈现给新建筑的使用者一种感受:通过这个巨大的展示柜,在一个新的五角砖拱形开口的框架下看到了历史。”

The new café is housed in a repurposed timber-framed glasshouse opening onto a Yorkstone terrace overlooking the kitchen garden. A low, horizontal, black zinc building with cantilevered roof canopies is positioned behind the existing garden wall to house the support spaces, including kitchen, toilets and plant room. Adam Richards, Director, Adam Richards Architects, said: "This new learning space ‘bookends’ the estate buildings at the castle, entering into a dialogue with the castle across space and across time. The garden is now re-presented to users of the new building through its vitrine window: visitors see it through this vast display case, framed by a new five-pointed brick arched opening."

跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第11张图片


英国文化遗产肯特郡历史属性负责人Neil McCollum说:“Adam Richards Architects是一家优秀的公司,从一开始他们就了解我们的要求,并以积极和创新的方式作出回应。新建筑补充并尊重了沃尔默城堡的历史环境。高质量的设计既实用又恰当,它将大大优化沃尔默的游客体验。”

Neil McCollum, Head of Historic Properties Kent, English Heritage, said:
“Adam Richards Architects was an excellent company to work with. From the very start they understood our brief and responded in a positive and innovative way. The new buildings complement and respect the historic setting of Walmer Castle. The high-quality design is both functional and appropriate; it will add greatly to the visitor experience at Walmer.

跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第12张图片


跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第13张图片


跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第14张图片


跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第15张图片


跨越空间和时间的对话 | 沃尔默城堡花园学习中心和咖啡馆第16张图片


建筑设计:Adam Richards Architects
类型:教育建筑/历史保护
面积:100 m2
项目时间:2020年
摄影:© Brotherton-Lock
制造商:VMZINC, Petersen Tegl, Velfac, Schueco
主创建筑师:Adam Richards Architects
项目建筑师:Joseph Mackey
结构工程师:Historic England
服务工程师:Martin Thomas Associates
主要承包商:Walker Construction Ltd
Qs:Press and Starkey
景观设计:LUC
游戏设备:Studio Hardie
城市:沃尔默
国家:英国

Educational Architecture, Historic Preservation•Walmer, United Kingdom
Architects: Adam Richards Architects
Area:  100 m2
Year:  2020
Photographs:  © Brotherton-Lock
Manufacturers: VMZINC, Petersen Tegl, Velfac, Schueco
Lead Architects:Adam Richards Architects
Project Architect:Joseph Mackey
Structural Engineer:Historic England
Services Engineer:Martin Thomas Associates
Main Contractor:Walker Construction Ltd
Qs:Press and Starkey
Landscape Designer:LUC
Play Equipment:Studio Hardie
City:Walmer
Country:United Kingdom

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (11927 articles)


教育建筑 (761 articles)


学生中心 (9 articles)


咖啡馆 (77 articles)


英国 (622 articles)


砖砌 (12 articles)


玻璃 (2021 articles)