网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
灯箱/ ANX第1张图片

Light Box

由专筑网朱王倩,韩平编译

来自建筑事务所的描述。在洛杉矶威尼斯的砂砾大道上,PSPMLA办公室坐落在一个以前空置的2500平方英尺的商业地块上。建筑简单几何形状可以称为“灯箱”,也可称为“天然太阳条件”。该建筑用作精品物业管理公司2,200平方英尺的办公室,包含了汽车车身包装、霓虹灯制造商,数字打印机和各种各样的商店轻商业。该设计扩展了街道的城市肌理,同时也为办公室工作人员和他们的客户雕刻出一个明亮,自然采光的休息空间。

From the architect. On a gritty stretch of Venice Boulevard in Los Angeles, the PSPMLA office sits on a previously vacant 2,500 sf infill commercial parcel. Dubbed the “Light Box” for its simple geometry slotted in acknowledgement of the natural solar conditions, the 2,200 sf office for a boutique property management firm discretely slips into the streetscape of tightly packed auto body shops, neon sign fabricators, digital printers, and various light commercial businesses. The design expands upon the urban texture of the street, while also carving out a bright, naturally illuminated respite for the office staff and their clientele.
     
灯箱/ ANX第2张图片
© Brian Thomas Jones

灯箱/ ANX第3张图片
© Brian Thomas Jones

该项目由两个主要家具元素组成,一个双层高度用白橡木覆盖的空间体块,以及一个白色涂漆的座位模块,两者都插入一个25'-0”宽X 66'-6”长X 22'-6 ”高的建筑体块。 为了最大化利用狭窄地段的可用面积,外墙和水平防水屋顶都在基地进行组装,然后用起重机沿着地块线倾斜到适当位置。在建筑体块完成后,家具元件安装在空间内。办公室的内部组织成三个区域:双层通高的地面区域,包含主要流通空间和工作人员座位;木制插入块的底层空间,包含了候车室、会议室,两个管理办公室和洗手间;夹层设有额外的工作人员工作室和存储区。

The project is composed of two primary furniture elements, a double height rift sawn white oak clad spatial volume and a white lacquered cluster of seating modules, inserted into a 25’-0” wide X 66’-6” long X 22’-6” tall building envelope. To maximize the useable area of the narrow lot, the exterior walls were assembled and waterproofing installed horizontally on site and then tilted into position along the property lines with a crane. Following the completion of the envelope, the furniture elements were installed within the space. The office’s interior is organized into three zones of program: the double height ground floor area contains the primary circulation and the staff seating; the ground floor of the wood insertion is populated by the waiting room, conference room, two management offices, and the restrooms; and the mezzanine holds additional staff workrooms and storage areas.
     
灯箱/ ANX第4张图片
图解/Diagram

灯箱/ ANX第5张图片
© Brian Thomas Jones

为了回应开放和自然光照、安全和私人工作环境的目标,“灯箱”设在屋顶的天花板槽,并且沿Venice大道立面的穿孔钢屏幕上安装了一系列天窗。天窗通过内部木材表面不断变化的光影来记录时间。此外,幕墙屏幕的规模和方向在下午提供分散的光线,夜间展现为可照明的建筑,照亮街道的人行道和自行车停车场。最终,“灯箱”用作捕捉阳光和洛杉矶典型照明的装置。

In response to the contrasting goals of an open and naturally lit, yet secure and private working environment, the “Light Box” is fitted with an array of skylights within the ceiling slots at the roof and a perforated steel screen at the Venice Boulevard façade. The skylights register the time of day through the constantly changing light on the wood interior. In addition, the scale and orientation of the façade screen provides diffused lighting in the afternoon and presents an illuminated edifice by night to safely light the sidewalk and bike parking at the street. Ultimately, the “Light Box” serves as a device to both capture and emit the quintessential glow of Los Angeles.
   
灯箱/ ANX第6张图片
© Brian Thomas Jones

项目描述:用锯切割的白橡木覆层,用于界定插入到整个建筑物中的双层通高家具元件。 为了与光滑的石膏内饰面对比,这种家具元件根据不同规模的家具详细尺寸进行面板组装。这种结构类似一块画布,可捕捉一天不断变化的灯光模式。

Product Description. The rift sawn white oak cladding is used to define the double height furniture element inserted into the overall building envelope. To contrast the purity of the smooth plaster interior, this furniture element is assembled of various sized panels detailed at the scale of furniture. This composition proves an excellent canvas to capture the changing light patterns throughout the day.
   
灯箱/ ANX第7张图片
© Brian Thomas Jones

灯箱/ ANX第8张图片
© Brian Thomas Jones

灯箱/ ANX第9张图片
© Brian Thomas Jones

灯箱/ ANX第10张图片
© Brian Thomas Jones

灯箱/ ANX第11张图片
© Brian Thomas Jones

灯箱/ ANX第12张图片
© Brian Thomas Jones

灯箱/ ANX第13张图片
© Brian Thomas Jones

灯箱/ ANX第14张图片
场地平面图/Site Plan

灯箱/ ANX第15张图片
一层平面图/First Floor Plan

灯箱/ ANX第16张图片
二层平面图/Second Floor Plan

灯箱/ ANX第17张图片
剖面图/Section

建筑设计:ANX
地址:美国,洛杉矶
主要建筑师:Aaron Neubert, AIA, David Chong, Jeremy Limsenben, Xiran Zhang
项目时间:2016
建筑摄影:Brian Thomas Jones

Architects: ANX
Location: Los Angeles, CA, United States
Architect in Charge: Aaron Neubert, AIA, David Chong, Jeremy Limsenben, Xiran Zhang
Project Year: 2016
Photographs: Brian Thomas Jones


出处:本文译自www.archdaily.com/,转载请注明出处。


【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (8036 articles)


办公建筑 (496 articles)


办公室 (259 articles)


美国 (929 articles)


洛杉矶 (94 articles)


2016 (530 articles)


木材 (2015 articles)


石膏 (38 articles)