网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第1张图片


Feldman Architecture用雪松板条覆盖硅谷住宅后院凉亭
Cedar slats wrap backyard pavilions by Feldman Architecture at Silicon Valley home

由专筑网K&C,小R编译

美国工作室 Feldman Architecture 为北加州一处绿意盎然的住宅后院所设计的就餐和锻炼空间现已落成。

阿瑟顿凉亭坐落于硅谷小镇Atherton一处旗杆形的地块上。

American studio Feldman Architecture has completed matching structures for dining and working out in the verdant backyard of a northern California residence.
The Atherton Pavilions are located on a flagpole-shaped lot in the Silicon Valley town of Atherton.

雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第2张图片

Feldman Architecture为这座硅谷住宅的两个凉亭都覆盖了雪松板条
Feldman Architecture has wrapped cedar slats around two pavilions at this Silicon Valley home


客户在严谨地寻觅理想的住所后决定购置这栋房屋,这是一座现代住宅,在建成以来经过了多次改造。

“小型车库的扩建、顶层的加建为客户不断壮大的家族提供了更多的空间,但他们尚未意识到郁郁葱葱的后院更具开发潜力。”位于旧金山的Feldman Architecture工作室描述道。

After an exhaustive search for the ideal residence, the clients purchased the property, which has a contemporary house, and have made various changes over the years.
"A small garage expansion and a top-floor addition provided additional space for their growing family, but the clients had yet to realise the full potential of their lush and private backyard," said San Francisco’s Feldman Architecture.

雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第3张图片

后院为客户提供锻炼和用餐的空间
The backyard structures provide the residents with space to work out and dine


最新的项目需要建造两个450 平方英尺(42 ㎡)的具有不同功能的附属设施。一个用作户外厨房和用餐空间,另一个用作冥想和锻炼的空间。

位于地势较低、呈矩形的两座建筑采用了同样的高度、占地面积和材料。建筑师与园艺师密切合作,确保凉亭与周围的花园融为一体。

The latest project entailed the construction of two 450-square-foot (42-square-metre) accessory structures with different functions. One is used as an outdoor kitchen and dining space, while the other holds a room for meditating and working out.
The low-lying, rectilinear buildings are identical in terms of their height, footprint and materials. The architects worked closely with a landscape consultant to ensure the pavilions were harmonious with the surrounding garden.

雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第4张图片

建筑师与当地的园艺师合作,确保亭子与周围的花园相互协调
The architects worked with a local landscaper to ensure the pavilions aligned with the surrounding garden


设计团队表示:“这些亭子被巧妙地放置在原有红杉和原生植被所形成的景观当中。”

“客户希望体块是透明和分散的,这样可以与周围的软景观融为一体。”

厨房凉亭旁边有一个游泳池,是室外休息区的延伸。第二个凉亭位于更靠后的位置。室外台地和新建的水池将两处凉亭连接起来。

健身房凉亭在一侧设有滑动玻璃门,另一侧则是开放的。两座建筑的部分外墙由阿拉斯加黄雪松制成的板条制成,会随着时间的推移自然老化。

“木屏风以不同的方式为两个亭子服务——在锻炼和冥想亭子处用于遮挡,提供隐私,而厨房亭子则用于营造出开放的感觉。”设计团队说。

"The pavilions are delicately placed amidst the existing landscape of redwoods and other mature trees," the team said.
"The clients desired the boxes to be transparent and discrete to blend in with the surrounding softscape."

The kitchen pavilion sits next to an organically shaped pool and acts as an extension of an outdoor lounge area. The second pavilion sits farther back. Outdoor terraces and a new pond help to unite the two structures.
The gym pavilion has sliding glass doors, while the other is open to the air. Both buildings are partly wrapped in slats made of Alaskan yellow cedar that will age naturally over time.
"The wood screens serve each pavilion in contrasting ways – introducing privacy into the exercise and meditation pavilion, and a feeling of openness in the kitchen pavilion," the team said.

雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第5张图片

健身房设有通向花园的玻璃推拉门
The gym has glass sliding doors that open out onto the garden


建筑物的混凝土基础在前后轻微抬起,产生一种漂浮的观感。

“在每个亭子的两端,还是使用了混凝土,将结构重新连接到地面上。”设计团队说。

The buildings' concrete foundations are lifted slightly in the front and rear, resulting in a floating effect.
"At either end of each pavilion, concrete returns back to the site, tying the structures back to the earth," the team said.

雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第6张图片

两座建筑的部分外墙由阿拉斯加黄雪松制成的板条制成
Both pavilions are partially wrapped in Alaskan yellow cedar slats


亭子内部设有匹配的石膏天花板。餐厅地面使用混凝土,配置了比萨烤箱、烤架、存储空间和木桌椅。健身室配有浅色木地板和简单的装饰。

Feldman Architecture 工作室成立于 2003 年,在加利福尼亚州及其他地区设计了许多住宅项目。比如硅谷的一处避难所,它的房间以花园和庭院为中心展开,此外还有旧金山的双峰住宅,以三角形的阁楼和小型游泳池闻名。

摄影:Adam Rouse.

Inside, the buildings have matching plaster ceilings. Concrete was used for the flooring in the dining pavilion, where one finds a pizza oven, a grill, storage space and a wooden table and chairs. The fitness studio is fitted with pale wooden flooring and limited decor.
Established in 2003, Feldman Architecture has designed numerous residential projects in California and beyond. Others include the Sanctuary House in Silicon Valley, which has rooms organised around gardens and courtyards, and the Twins Peak Residence in San Francisco, which features a triangular loft and a plunge pool.

The photography is by Adam Rouse.

雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第7张图片


雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第8张图片


雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第9张图片


雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第10张图片


雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第11张图片


雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第12张图片


雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第13张图片


雪松凉亭:置入自然的轻盈矩形盒子第14张图片


项目信息:
建筑设计:Feldman Architecture
承包商:Design Line Construction
景观设计:Thuilot Associates
结构工程:Daedalus Structural Engineering
土木工程:Lea & Braze Engineering
岩土工程:Romig Engineers

Project credits:
Architect: Feldman Architecture
Contractor: Design Line Construction
Landscape design: Thuilot Associates
Structural engineer: Daedalus Structural Engineering
Civil engineer: Lea & Braze Engineering
Geotechnical engineer: Romig Engineers

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (12091 articles)


居住建筑 (3533 articles)


住宅 (2942 articles)


凉亭 (26 articles)


美国 (1439 articles)


北加州 (3 articles)


Feldman Architecture (2 articles)


雪松板 (12 articles)