网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第1张图片

David Nossiter Architects transforms brick barn in Suffolk into spacious home

由专筑网姚小俊,杨帆编译

在Suffolk,原仓库之前的砖墙和高木桁架的天花板被保留并裸露在外面,这个仓库已经由David Nossiter建筑事务所转换成一座现代住宅。

Church Hill仓库位于英国Suffolk和Essex两个郡之间的边界,是Assington厅附近的家庭农场建筑群中的建筑之一。

The original brick walls and a high timber-trussed ceiling are left exposed inside this former barn in Suffolk, which has been converted into a contemporary home by David Nossiter Architects.
Church Hill Barn is located on the border between the English counties of Suffolk and Essex, and is one of a cluster of buildings that formed the home farm of the nearby Assington Hall.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第2张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第3张图片

大厅在20世纪50年代遭遇火灾而毁坏,在被客户购买之前,农场建筑正逐渐陷入失修状态。

The hall was destroyed by fire in the 1950s and the farm buildings gradually fell into a state of disrepair before being purchased by the clients.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第4张图片

建筑的十字形平面最初是由一个农田耕作试验方法的开拓者设计的,为了给一系列农业生产活动在一个简单的屋顶下提供庇护所,因此这一设计被继承了下来。

The building's cruciform plan was originally devised by a pioneer of experimental farming methods to provide shelter for a range of farming activities under a single roof, and as a result is heritage-listed.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第5张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第6张图片

伦敦的David Nossiter建筑事务所专注于保存资料,给仓库增添其显著的特点,同时引入新的特点,如现代的玻璃和保温系统的改善。

现代化的一个关键方面在于整修屋顶,以一种方式使高达八米的桁架屋顶在不影响该项目的生态条件下仍保持可见。

London studio David Nossiter Architects focused on preserving the materials that lend the barn its distinctive character, while introducing new features such as contemporary glazing and improved insulation.
A key aspect of the modernisation involved refurbishing the building's roof in such a way that the eight-metre-high trussed ceilings could remain on show without compromising the project's ecological credentials.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第7张图片

建筑师说:“为了让现有的结构在室内可见,并仍符合现代热性能标准,屋顶建成保暖屋盖,意味着所有的保温措施都位于新的木板之上的屋顶外表面。”

"In order to allow the existing structure to be viewed internally but still conform to modern standards of thermal performance, the roof is a warm roof construction," explained the architects, "meaning that all of the insulation is located on the exterior of the roof above a new timber deck."

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第8张图片

为了保持建筑熟悉的饱经风霜的外观,石板和木材从其他附属建筑上被拆卸下来,由于这些材料有所损坏,所以当用于屋顶修复时也要进行修复。

对仓库的外墙采取保温措施是至关重要的。这是通过添加羊毛绝缘板覆盖的横向落叶松板实现的。

To maintain the building's familiar time-worn appearance, slates and timber salvaged from other outbuildings that were too damaged to be restored were used when resurfacing the roof.
Insulating the barn's external walls was also crucial to improving heat retention. This was achieved by adding panels of sheep's wool insulation clad with horizontal larch boards.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第9张图片

生物质锅炉用于给室内供暖,由一个机械通风设备和热量回收系统支持,这有助于使上升到天花板顶部的热空气进行循环。

A biomass boiler used to heat the interior is supported by a mechanical ventilation and heat recovery system, which helps to circulate warm air that rises to the top of the high-ceilinged spaces.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第10张图片

在原仓库立面开口处用镶嵌在方正木框内的玻璃进行填充,包括一组连接的餐厅空间与露台的滑动门。

建筑中央的人字形屋顶门廊目前配置了大玻璃推拉门,通过玻璃门可以直接看到从庭院到建筑后方的景色。

Original openings in the barn's facades are filled with glazing set back inside boxy wooden frames, including a set of sliding doors that connect the dining space with a terrace.
The hipped gable porches at the centre of the building now accommodate large glazed sliding doors that provide a view straight through from the entrance courtyard to the fields at the rear.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第11张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第12张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第13张图片

室内保持较大的开放性,以提高建筑的令人印象深刻的规模。增加了包括厨房单元、卧室和浴室在内的功能,这是由桦木贴面胶合板建造而成的。

The interior has been kept largely open plan to enhance the building's impressive scale. Additions including the kitchen units, bedrooms and bathrooms are constructed from birch-faced plywood.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第14张图片

建筑师说:“保持空间尽可能开放的计划是在设计初期决定的。在必要时,分区和屏幕被设计为大型的独立家具。”

"It was decided early on during the design process to keep the spaces as open plan as possible," said the architects. "Where necessary, partitions and screens are designed as over-scaled freestanding furniture."

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第15张图片

整个空间采用了光滑的混凝土地板,创建出连续的表面,只有中断设置对齐的主要空间在一条直线上留有10毫米缝隙。

混凝土进行了抛光,能反射一些通过窗户和设置在屋顶上的三个大天窗进入的日光。

A smooth concrete floor employed throughout the spaces creates a consistent surface interrupted only by 10-millimetre seams that are positioned in alignment with the main spatial features.
The concrete has a polished finish that reflects some of the daylight entering through the windows and three large skylights set into the roof.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第16张图片

原有的开关盒用于操作新的照明系统,对结构进行集成照明和定向照明。在新结构的内部,内置在细木中的灯也能达到类似的效果。

Existing switch boxes are used to operate the new lighting systems, which are integrated into and directed to illuminate the structure. In new parts of the interior, the lights are built into the joinery to achieve a similar effect.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第17张图片

在英国乡村的另一座具有相同厚重的木桁架结构、裸露砖砌体和通高厨房的破旧仓库则被Snook Architects转换成现代住宅。

摄影:Steve Lancefield

Another dilapidated barn in the English countryside was converted into a modern home with similarly chunky wooden trusses, exposed brickwork and a double-height kitchen by Snook Architects.
Photography is by Steve Lancefield.

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第18张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第19张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第20张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第21张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第22张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第23张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第24张图片

砖结构仓库向宽敞住宅的改变/ David Nossiter Architects第25张图片


出处:本文译自www.dezeen.com/,转载请注明出处。

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (6606 articles)


居住建筑 (2086 articles)


住宅 (1572 articles)


英国 (346 articles)


砖结构 (10 articles)


玻璃 (994 articles)


混凝土 (1857 articles)


木材 (1675 articles)