网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第1张图片


Visage美容保健品公司
Visage Beauty & Health Care Pvt Ltd / groupDCA

由专筑网小R编译

来自建筑事务所的描述:Visage美容保健品公司室内项目的目的是构成现代化办公场所,提升工作效率和合作精神。建筑师希望内部空间更加动态化,优化工作环境,整个项目便围绕着内部核心空间而构成。建筑西南面和东南面的立面经过体量而精心设计,在白天有充分的自然采光,立面上的翅片和开窗在夏天能够阻挡过热的阳光,而在冬天能够让阳光进入室内。

Text description provided by the architects. The corporate office project for Visage Beauty and health Care Products Pvt. Ltd. in Noida is designed to be a contemporary work-space that facilitates engagement, collaboration, and employee efficacy. Design intervention is enabled amidst the previously-flat floor plates to make the interiors more dynamic while optimizing workplace efficiency and well-being. The design revolves around transforming this space into a powerful and memorable insertion in the surroundings. The façade on the south-west and south east (that receives maximum sunlight during the day, hence the heat gain) is designed based on volumetric analysis – with carefully designed fins and fenestrations crafted to block the summer sun completely and allow penetration of sunlight during winters.

在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第2张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第3张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第4张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第5张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第6张图片


立面上的翅片由Corten钢面板制作而成,能够遮阳,同时增加了空间的高度感与深度感。这些面板有些抽象,也具有现代化气息,优化了日间的光线的同时,也减少了部分热量。建筑的现代化策略较为柔和,构成水平向构图。就内部而言,建筑的立面就像是叠加在混凝土体量上的面层,让建筑更加轻盈。外部的Corten钢面板自身就十分美观,不仅能够展现建筑的外部形态,同时其自身形态也具有动态性。

The superposed second façade, i.e. the fins step-up as a solar protection, while giving the elevation increased depth, are built with Corten steel panels. These panels are geometrically abstract in their unmistakable contemporary intentions, like a sun shading den reducing heat gain and at the same time optimizing day light. The contemporary reference is softened by the way the building sets itself in the levels across and above. From inside, the façade is perceived as planes superposed on the concrete volume, increasing the impression of lightness. The rust Corten steel texture of the fins outside in the façade intends to make light its own and reflects the expressions of the building while the fins change in appearance throughout the day.

在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第7张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第8张图片


该项目中,使用者是设计的核心,建筑师十分注重用户的空间体验。全新的办公场所核心是三层通高的空腔和圆形剧场,这个空间将建筑从纵向上连接在一起,楼层之间构成鲜明的水平与垂直构图,空间中人们的日常工作一览无余,构成紧密的联系感。阶梯型圆形剧场是人们讨论聚会的场所,有着深色的背景。

Keeping the people at the core of the design, the building focuses on the typological aspects of offices and individual user experience, while people work or the time that the users spend here. The heart of this new workplace is the three-storied void or the amphitheater that connects the building vertically and visually. With striking horizontal and vertical views across and between floors, it presents a clear view of Visage’s everyday life at the office and enables a sense of connection. The stepped amphitheater allows for open discussions and presentations in a muted color palate with the striking black backdrop.

在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第9张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第10张图片


开放与真实的空间位于各个楼层的空腔之中,它们相互联系,在这里工作区、会议室、合作区将人与客户连接在一起。楼梯连接了主要办公区域,再加上有趣的结构和照明设备,整体看起来就如同垂直的自然景观漂浮于地面层之上。连接一二层的楼梯就像是一座桥梁,连接起内部协作区。这里的所有家具都定制而成,其设计策略和整体的品牌精神有着一定程度的共鸣。

The open and authentic spaces are dispersed throughout and are adjacent to the void on all floors, where workstation, conference rooms, and collaboration zones become destinations that drive connections between people, clients and partners. The staircase that connects reception on stilt level with main office vertically is a playful structure with palatial lighting- floating like a vertical, natural vista between the ground and upper ground floors. The staircase connecting the first and second floor is like a bridge that links work zones via intermediary collaboration spaces reflecting on the engineering origins of the workplace. All furniture is custom-made and designed to resonate with the brand ethos.

在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第11张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第12张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第13张图片


在楼层布局和家具系统中,团队的协作概念仍在继续。可调节高度的办公桌促进了健康和谐的个性化办公风格,定制的水平天花板增强了室内建筑元素的动态感,这也是建筑立面的内在表现。天花板隐藏了建筑的管道设备,并且结合灯具而设计,同时还结合隔音板,让内部空间更加纯粹,这些面板的数量和位置都经过精确的计算,从而构成更加舒适的空间感。

The notion of teamwork and collaboration continues in the furniture systems and layout of each floor. Bespoke height-adjustable desks are laid out in clusters allowing for privacy, personalization, wellbeing and collaborative working. The customized ceiling in the form of horizontal fins is a design response of the façade in order to elevate the dynamics of the interior architectural elements. These fins in ceiling hide services and have efficiently designed down lights for tasks and up lights for general illumination. Furthermore, the fins are cladded with acoustic panels. The quantity and positioning of these panels has been done with carefully calculations in order to provide absolute auditory comfort.

在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第14张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第15张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第16张图片


项目的生物友好设计策略满足使用者的健康需求,垂直植物体系表达了自然的沉浸式体验,立面形态促进空间的自然采光与通风,这个办公项目有着精湛的技术追求和挑战的设计理念,建筑师结合了设计与工程策略,构成了办公场所,促进使用者之间的交流与协作。

The biophilic design strategy enables employee well-being and health. The immersive experience of the nature is reflected in the longitudinal system of planters which runs vertically through the interiors. The ingress of daylight and natural ventilation is maximized by the façade. A relentless pursuit of technical excellence, a commitment to pushing boundaries and consistently challenging norms have been driving forces in this office project for Visage. In a long-standing collaboration between design and engineering, the workplace has been created, where the exchange of skills knowledge and central tenets of work culture are not only facilitated- but lived by all.

在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第17张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第18张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第19张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第20张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第21张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第22张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第23张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第24张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第25张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第26张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第27张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第28张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第29张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第30张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第31张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第32张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第33张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第34张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第35张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第36张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第37张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第38张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第39张图片


在这里办公,一定很美好丨Visage公司室内设计第40张图片


建筑设计:groupDCA
地点:印度
类型:办公建筑/室内设计
面积:20000.0平方英尺(约1858平方米)
时间:2019年
摄影:Lokesh Dang & Saurabh Suryan
制造商:Led Linear, Aqua Float, Asian Paints, Mistral, Trimix – Dewatered concrete flooring, jaquar sanitary
主创建筑师:Amit Aurora
设计团队:Maitri ,Shivani, Ashu , Vinod , Sandeep
客户:Visage Beauty & Health Care Private Limited, Mr. Vineet Kapur
结构顾问:Builtech Services Incorporated
机械顾问:Mistral
电力顾问:HKE Electricals
家具:DCA Architects
灯光设计:DCA Architects
Pmc: DCA Architects
立面设计:DCA Architects
结构承包商:Om Contractor
机械承包商:Mistral
电力承包商:HKE ELECTRIC CONTRACTS
土木工程承包商:DCAW
Pmc承包商:DCAW
立面承包商:DCAW
工程承包商:DCAW

OFFICE BUILDINGS, OFFICES INTERIORS
NOIDA, INDIA
Architects: groupDCA
Area: 20000.0 ft2
Year: 2019
Photographs: Lokesh Dang & Saurabh Suryan
Manufacturers: Led Linear, Aqua Float, Asian Paints, Mistral, Trimix – Dewatered concrete flooring, jaquar sanitary
Architect In Charge: Amit Aurora
Design Team: Maitri ,Shivani, Ashu , Vinod , Sandeep
Client: Visage Beauty & Health Care Private Limited, Mr. Vineet Kapur
Structural Consultants: Builtech Services Incorporated
Mechanical Consultants: Mistral
Electrical Consultants: HKE Electricals
Furniture: DCA Architects
Lighting Design: DCA Architects
Pmc: DCA Architects
Facade Design: DCA Architects
Structural Contractor: Om Contractor
Mechanical Contractor: Mistral
Electrical Contractor: HKE ELECTRIC CONTRACTS
Civil Contractor: DCAW
Pmc Contractor: DCAW
Facade Contractor: DCAW
Engineering Contractor: DCAW

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

室内 (2082 articles)


办公空间 (330 articles)


办公室 (368 articles)


印度 (164 articles)


2019 (549 articles)


钢材 (993 articles)