网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第1张图片


NEST Interactive Playscape / Tri-Lox

由专筑网小R,王雪纯编译

来自建筑事务所的描述:NEST是一个交互式游乐场,由Tri-Lox设计建造,项目位于布鲁克林儿童博物馆(BCM)。项目的设计灵感来源于独特的鸟巢,它由纽约水塔木材建造而成,有着有机的形式,构成有着编织形态的景观空间,其外部可以攀爬,还有着圆形的吊床,通透的内部空间让孩子们可以尽情地玩耍与探索。建筑师结合了博物馆的教育展品,从而设计了一系列的鸟巢形态。其中一个鸟巢由特殊的工艺制作而成,构成了房间、隧道,以及多个入口。

Text description provided by the architects. NEST is an interactive sculptural playscape designed and built by Tri-Lox, located on the rooftop terrace at Brooklyn Children's Museum (BCM) in Crown Heights. Inspired by the unique nests made by the baya weaver bird, NESTis made from reclaimed NYC water tower wood fashioned into an organic form that creates a woven landscape made for play with a climbable exterior, circular hammock area, and permeable interior space for open and creative exploration. Tri-Lox explored the museum’s educational collection to inspire the design and came upon a series of well-preserved bird nests. One nest, in particular, made by the baya weaver bird, offers an intricately woven form with rooms, tunnels, and multiple entries.

在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第2张图片


设计团队将这个概念应用在攀爬的游乐场之中,其中保留了鸟巢的自然特征,并且应用了垂直城市的典型设计理念,即纽约屋顶水塔。NEST游乐场是BCM屋顶的全新焦点,这个项目也代表了建筑设计过程中的大众需求。这座黄色的建筑由Rafael Viñoly Architects事务所设计,于2008年完工,后来在2015年,Toshiko Mori Architect事务所对其进行了扩建,在20000平方英尺(约1858平方米)的屋面上设计了社区聚会场所,在2017年,Future Green工作室的景观设计师通过小型绿地、木质地面,以及各种植物,将屋面与Brower公园连接了起来。

The design team then transformed this concept into a climbable playscape that retains the natural materiality of the nest and tells a story of an iconic design in our vertical urban habitat – the NYC rooftop water tower. NEST is the newest focal point on the BCM rooftop, completing a multiyear capital project representing several established and respected voices in architectural design. The striking yellow building, designed by Rafael Viñoly Architects and completed in 2008, was added to by Toshiko Mori Architect with a pavilion that made a place for a community gathering on the 20,000 square foot rooftop in 2015. In 2017, landscape architects at Future Green Studio connected the rooftop to Brower Park below with a mini-woodland, boardwalk, and plantings.

在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第3张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第4张图片


项目总面积为1800平方英尺(167平方米),NEST游乐场结合了多种元素,是全新的焦点,也是一笔宝贵的社区财产,给博物馆的小游客带来玩耍、攀爬、探索自然的乐趣,这些小游客的年龄范围在2至8岁。Tri-Lox事务所受BCM的委托,在2017年提交了设计方案。建筑师应用了为人所熟悉的再生材料,即水塔雪松木材,这种材料源于当地,重新诠释了屋面环境,通过有机形式和参数化设计工具,以及精湛的工艺,构成了不同的空间效果。

Within a footprint of 1,800 square feet, NEST complements the various elements on the rooftop as a new focal point and community asset, offering the Museum’s target visitors, children ages 2-8, as well as caregivers, a place to play, climb, and explore the nature around us, even in the urban environment. Tri-Lox was commissioned by BCM through a request for proposals in mid-2017. The design and fabrication studio put to use the reclaimed materials they are known for, namely the rooftop water tower cedar from their ​Skyline collection​, reintroducing the water tower wood to the rooftop environment in a different form in order to create an organic form with parametric design tools paired with fine craftsmanship.

在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第5张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第6张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第7张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第8张图片


NEST游乐场是社区中服务于不同年龄段儿童的游乐场所的代表,满足了博物馆对于攀爬与游乐结构的迫切需求,并将不同的设计策略与游乐设施的当代理论相结合。鸟巢的有机形式呼应了抽象的游乐哲学,给孩子们带来开放通透的体验感受,在他们的成长过程中带来新挑战,孩子们之后还可以进到博物馆中,在不同的展品之间探索与学习。

With the shared priority of creating a community-representative space that can serve children at various ages and stages of development, NEST met the Museum’s priorities for a climbable and iconic play structure and pushes those design strategies even further to incorporate contemporary theories of play and child development. The baya weaver nest’s organic form aligns with philosophies around non-prescriptive play, leaving the experience open-ended, offering new challenges to children as they grow, and ideally bringing them back to the Museum to learn from its rotating exhibitions that expand upon its diverse collection.

在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第9张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第10张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第11张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第12张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第13张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第14张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第15张图片


在鸟巢里攀爬,像鸟儿一样高飞丨NEST交互式游乐场第16张图片


建筑设计:Tri-Lox
地点:美国,纽约,布鲁克林
类别:扩建
主创设计师:Alexander Bender, Ellis Isenberg, Tim Knight
面积:1800.0 平方英尺(约167平方米)
项目时间:2019年
摄影:Arion Doerr
客户:Brooklyn Children’s Museum
结构工程:Laufs Engineering Design
安全顾问:G2 Collaborative

Architects: Tri-Lox
Location: 145 Brooklyn Ave, Brooklyn, NY 11213, United States
Category: Extension
Lead Designers: Alexander Bender, Ellis Isenberg, Tim Knight
Area: 1800.0 ft2
Project Year: 2019
Photographs: Arion Doerr
Clients: Brooklyn Children’s Museum
Structural Engineer: Laufs Engineering Design
Play Safety Consultant: G2 Collaborative

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

建筑 (10653 articles)


娱乐休闲建筑 (353 articles)


游乐场 (26 articles)


美国 (1320 articles)


纽约 (397 articles)


布鲁克林 (23 articles)


2019 (333 articles)


木材 (2692 articles)