网站地图关于我们

查看相册 View Gallery

这个独立住宅位于马萨诸塞州埃德加敦附近的奎迪克岛上的一片狭长地带。住宅附近覆盖着葱郁的树木和绿植。它完美而和谐地嵌入环境和周围
景观中心,模糊了建筑和风景,内部空间和外部景观的界限。


Nestled in the richly wooded grounds of a narrow strip of land on the island of Chappaquiddick near Edgartown, Massachusetts, this single‐
family residence is part of a collection of environment‐ and landscape‐centric interventions that blur the boundaries between structures and
landscape, and between inside and outside.

Island House / Peter Rose + Partners第1张图片

Island House / Peter Rose + Partners第2张图片

Island House / Peter Rose + Partners第3张图片

该住宅由四个部分构成—主要居住空间(6,300 SF),车库(630SF),仓库(270 SF)和船屋(130 SF)。住宅西面临海,东面是保护良好的浅
海湾。该项目取代了此前坐落于此的住宅,车库/客房和横穿草场的长长通道。


Comprised of four structures – a 6,300 SF main residence, a 630 SF garage, a 270 SF storage shed, and a 130 SF boat house – the site is bounded
by the ocean to the west and by a well‐protected, shallow bay to the east. The project replaced a house, garage/guest house, and a long driveway
running through a meadow, previously located on the site.

Island House / Peter Rose + Partners第4张图片

该设计策略包括从草场中间开始改变道路方向,使其盘曲于橡树和松树林(不破坏任何树木),最后到达隐藏的庭院,连接车库、仓库以及森林边


The site strategy involved moving the road from the middle of an existing meadow to a new location, winding through an oak and pine forest
(without damaging any of the existing trees), and terminating it in a hidden courtyard – bounded by the garage, a utility shed, and the forest
edge. In addition to providing a remarkable process of entry through the trees, the result of the new road location is that the cars and road, for
the most part, disappear completely from view, altering both the scale and atmosphere of the site dramatically.

Island House / Peter Rose + Partners第5张图片

Island House / Peter Rose + Partners第6张图片

住宅位于区域边缘地带,两面临水,设计师从剖面和平面两个方面对主体建筑和船屋进行了精心构造,以最大程度优化居住体验,同时尽量降低对
本区环境和视觉的影响。由四根细细的混凝土柱支撑的船屋只是静默地卧在松树丛中,并不与任何一根枝桠接触。住宅的平面和剖面格局提供了绝
佳视野,可以眺望楠塔基特岛、东面从海湾升起的朝阳,西边的海洋、埃德加敦和缓缓下沉的落日。傍晚的余晖将西面的槐树投射到住宅的玻璃屏
风上,将房屋伪装成繁茂的森林。住宅嵌入地底,包裹着未加喷涂的原木。经过大自然的洗礼,它会随着时间的流逝与周围景观更好地融为一体。
该设计的意图是尽量将建筑隐藏在宽广的自然风景中。


Located at the extreme edges of the site, on the water in both cases, the main house and boat house are carefully and strategically located, both in
section and plan, to optimize the experience of being in and using these structures, while minimizing their environmental and visual impact on
the site. The boathouse, sitting on four thin concrete columns, was stealthily sited among pine trees, and constructed without touching even a
branch. The house works in plan and section so as to offer remarkable views of Nantucket and the sunrise over Cape Pogue Bay to the east, and
of the ocean and Edgartown and sunset over water to the west. Locust trees on the western side of the house screen it from the late afternoon sun
and provide camouflage as well. The house is low to the ground, clad in sealed, unpainted wood to naturally weather to recede over time into the
surrounding landscape. One intention of the project is that it be as close to invisible in the larger landscape as possible.

Island House / Peter Rose + Partners第7张图片

Island House / Peter Rose + Partners第8张图片

Island House / Peter Rose + Partners第9张图片

为了最大程度上减少新建筑对环境的影响,该项目采用了一套可持续发展的设计策略,不仅节约能源、减少废弃物、节省开支,而且为来访者提供
一个亲近自然的愉快体验。低调的雪松外表皮实际上隐藏着复杂的结构,运用了严格的保温系统和其他抵御强风的策略。立面未用木材包裹的部分
设置了可移动的玻璃窗。玻璃窗是由一位当地工匠制作的,转角窗户可以完全打开。大的玻璃面板沿着建筑立面滑动,视野和海风随着慢慢敞开的
开放空间迎面而来。匠心独运的玻璃窗可以促进自然通风,精准设计的不同开口大小与建筑结构的供热制冷系统一起调节着居住空间的微气候,极
大地减少了空调设备的规模和能耗。曝露于阳光中的南区让自然光线涌入房间,最大程度上吸收太阳热能、减少用电量;而铺满天然海草的绿色屋
顶具有良好的保暖性能,提高空气质量和生物多样性的同时还能起到保存雨水、减少噪音的作用。景观同样采用了可持续的策略,种植了当地植被,
并用绿色屋顶收集、储存于大水箱的雨水进行灌溉。


To minimize the environmental impact of the new construction, the house deploys a suite of sustainability strategies that not only conserve
energy, reduce waste, and save money, but also promotes intimate encounters between the house’s guests and its surroundings. The structure’s
unassuming cedar‐clad façade belies a sophisticated building envelope, which utilizes rigid insulation and other strategies to withstand the
hardiest of winds. Where the façade lacks wood, it contains fully operable glass windows, created by a local craftsman who has developed a
technique which allows corner windows to open completely, and large panels of glass to slide open along the exterior façade of the building,
leaving nothing but the view and the ocean breezes. Strategically placed to encourage natural ventilation, these calibrated window openings
work in concert with the structure’s radiant heating and cooling to modulate the residence’s living spaces and vastly reduce the size and
operating cost of HVAC equipment. The residence’s southern exposure floods the interior with natural light, maximizing solar heat gain and
minimizing electrical consumption, while green roofs – covered in natural sea grasses – provide greater thermal performance and roof
insulation, improve air quality and biodiversity, manage rainwater, and reduce noise. The landscape was likewise considered in terms of
sustainability using local species, and an irrigation system that uses water collected on green roofs and stored in a large cistern.

Island House / Peter Rose + Partners第10张图片

Island House / Peter Rose + Partners第11张图片

Island House / Peter Rose + Partners第12张图片

Island House / Peter Rose + Partners第13张图片


Island House / Peter Rose + Partners第14张图片

Island House / Peter Rose + Partners第15张图片

Island House / Peter Rose + Partners第16张图片


Island House / Peter Rose + Partners第17张图片

Island House / Peter Rose + Partners第18张图片

Island House / Peter Rose + Partners第19张图片

Island House / Peter Rose + Partners第20张图片

这是为一个活跃而年轻的五口之家建筑的度假小屋,它优雅而谦逊地立于本区的最佳位置,在未来的几十年内将成为记录这个家庭欢声笑语的快乐
度假小屋。


Commissioned by an active, sophisticated, and young family of five, the project is intended to be a vacation home, gracefully and respectfully sited on this most glorious piece of property, and a place to which the family will happily return for many decades to come.

Island House / Peter Rose + Partners第21张图片

Island House / Peter Rose + Partners第22张图片

Island House / Peter Rose + Partners第23张图片

Island House
Project type: Single Family Residence
Project location: Edgartown, Massachusetts
Client: Private Residence
Completion Date: 2012
Size: 6,300 square feet
Cost: Private Residence




本文来源于:http://www.roseandpartners.com/
via: gooood

专筑粮仓——互动式资料分享平台

汇集众多高价值的设计资料,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,专筑将同您一起构建全球最大的设计资料库!

粮仓资料2群new:204369168  
专筑粮仓资料2群

学习,交流,群分享定期更新大量资料
【专筑网版权与免责声明】: 本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处,违者将追究其法律责任。
如未标明来源或作者,均来源于互联网,如有侵权,请致电,我们核实后将尽快删除。

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

住宅建筑 (21 articles)


别墅 (499 articles)


马萨诸塞州 (14 articles)


Partners (12 articles)


混凝土 (2172 articles)