网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第1张图片


Core Kensington pilates studio blends Mexican and Norwegian design

由专筑网邵红佳,吴静雅编译

这间平静的普拉提工作室来自伦敦的Kensington。由Studio Wolter Navarro设计,其中央木墙的设计灵感的灵感来自于墨西哥小屋。

Studio Wolter Navarro总部在伦敦,受普拉提工作室的主人邀请,给这对挪威和墨西哥的情侣来设计一个新的普拉提工作室。

This calming pilates studio in Kensington, London, by Studio Wolter Navarro is divided by a central timber wall inspired by Mexican celosías.
London-based Studio Wolter Navarro was invited by the pilates studio's owners – a Mexican-Norwegian couple – to design a new premises for their pilates studio.

这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第2张图片


设计参考了墨西哥和挪威的设计风格,例如出现了celosía,墨西哥房屋常见的传统穿孔微风墙 ,同时还使用了道格拉斯冷杉木材,是斯堪的纳维亚室内设计的典型材料。

这个工作室占地78平方米,它位于新的Kensington核心区,还得安装九台大型普拉提机器、一个接待区、两个更衣室、存放所有必需道具的充足空间、客户的储物柜、一个厕所和一个小厨房。

The space contains references to both Mexican and Norwegian design, such as the inclusion of a celosía – the traditional perforated breeze walls common to Mexican houses – as well as Douglas fir timber, which is synonymous with Scandinavian interiors.
Measuring 78 sqaure metres, the new Core Kensington location needed to fit nine large reformer pilates machines, a reception area, two changing rooms, sufficient storage for all the props required for the classes, lockers for the clients, a toilet and a kitchenette.

这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第3张图片


在Kensington中心区的教室最多可以容纳六人同时参与且每个人都得到高度定制化的训练。这个该工作室同时还可以提供私人的训练课程。

“我们的目标是创造一个质量优良,可以使人振奋和平静,明亮且高度定制化的空间。这个空间将符合他们独特客户的期望。”Wolter Navarro工作室负责人Almudena Navarro和Ren_Wolter说道。

“这个项目需要一个非常集中的方法来选择材料和空间规划,”她继续说。“所有必要的普拉提设备很容易让空间感到非常混乱,所以这也是保证存储空间正确的关键。”

The classes at Core Kensington have a maximum of six participants who each receive highly personalised training. The studio also offer private training sessions.
"We set out to achieve a high quality, inspiring calm and bright space of highly bespoke nature; a space that would be in line with the expectations of their unique clientele," said Almudena Navarro, who heads Studio Wolter Navarro alongside René Wolter.
"The project required a very focused approach to material selection and space planning," she continued. "It would have been very easy for the space to feel very cluttered with all the necessary Pilates equipment, so it was also key to get the storage right."

这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第4张图片


这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第5张图片


为了创造出一个开放式的室内空间,充分利用光线和空气并且不干扰人们运动。工作室在室内只有一个滑门,这个门大多数时间都被隐藏起来。

在空间的中心,灵感来自墨西哥小屋的隔断,在没有影响工作室开放感的前提下,实现一定程度的空间划分。同时,光线和空气也会在空间内循环,为主要空间创造出一种亲切宜人的气氛。

To create an open interior with an uninterrupted flow of movement, light and air, the studio included only one door within the interior, which is a pocket door that is concealed most of the time.
At the centre of the space, a partition wall based on a Mexican celosía provides a degree of separation without compromising the studio's open feel. It also allows light and air to circulate through the space while creating an intimate atmosphere in the main studio space.

这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第6张图片


为了避免视觉上的混乱,所有的器材都被直接储藏在道格拉斯冷杉制作的柜子里,只有普拉提球可以通过舷窗看到。

Navarro解释说:“我们希望最终的结果是体育运动和建筑同时起作用的空间。把健康作为设计的中心,我们希望创造出一个人们刚一进入身体会感觉更好的地方。”

To avoid visual clutter, all equipment is discreetly stored within Douglas fir cabinets with only the pilates balls on display through porthole windows.
"We wanted the final result to be a place where sports practice and architecture would go hand in hand," explained Navarro. "By putting wellbeing at the core of the design we aimed to create a place where right after entering people would already feel better in their bodies."

这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第7张图片


这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第8张图片


总体外观保持简单和平静,普拉提的整个过程都会使人放松和专注。

灰色水磨石被用来做地板和中央隔墙的下半部分。在接待区,一块灰色的水磨石瓷砖向上延伸,形成一个圆形的植树机,在接待区和工作室之间起到屏障的作用。

这可以防止人们直接走进主工作室,但仍然允许他们通过桉树的树枝看到里面。

"The overall looks are kept minimal and calm, inviting one to relax and focus before, during and after the Pilates session."
A grey terrazzo tile is used across the floor and on the lower half of the central partition wall. In the reception area, one of the grey terrazo tiles emerges upwards to form a circular tree planter that acts as a barrier between the reception and the main studio.
This prevents people from walking directly into the main studio but still allows them to see inside through the branches of the eucalyptus tree.

这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第9张图片


工作室小厨房和卫生间的表面也是同样的灰色水磨石,就像Wolter Navarro说的给这个空间“一定国内的感觉”且避开典型的商业运动场所的审美。

这些手工制作的细木工家具是由熟练的细木工Juan Junca制作,家具上复杂的细节例如瀑布效果和从天花板到橱柜到地板的连续性纹理。

The sinks in the studio's kitchenette and bathroom are made from the same grey terrazzo, which the Studio Wolter Navarro said lends these spaces a "certain domestic feel" and eschews the typical commercial aesthetic of sports venues.
The handmade joinery pieces were produced by skilled joiner Juan Junca and include complex details such as waterfall effect joints and cabinets which feature a continuous grain that runs from the floor to ceiling.

这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第10张图片


Navarro说:“从地板摆放和尺寸设计的最初阶段开始,地板上每一部分都有预定好的位置和特定的方向,如果任何地方出错,也完全没有替换的材料。”

“地板到天花板的纹理让房间看起来比实际更高,同时有助于视觉上清理空间,最终得到了一个平静和优雅的空间。”

"From the very early stage of squaring and dimensioning the wood, every section of the boards had a predetermined position, in a specific orientation and could not be exchanged for another piece if anything went wrong," said Navarro.
"The grain running floor to ceiling creates the illusion of taller rooms, while contributing to visually decluttering the spaces, achieving a calm and elegant final result."

这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第11张图片


Navarro还解释说,用来制作更衣室窗帘的材料是根据的触感来选择的。

他解释说:“这些材料被设计城可触摸的,空间的触觉体验是运动体验的一部分。”不同材料的温度也为顾客创造了不同的感官体验,使他们在普拉提运动后的身体更好的恢复。”

在加利福尼亚,MBH建筑师为位于洛杉矶的一家旧电视演播室的Equinox gym增加了弯曲的墙壁、凹槽的柱子和金色的装饰。建筑Karen Abernethy在经过改造的悉尼仓库中创造了这个多感官瑜伽工作室。

摄影:Ståle Eriksen

Navarro also explained that materials such as the suedette used to create the changing room curtains were chosen for their tactility.
"The materials have been designed to be touched, and the tactile experience of the space is purposely made part of the experience of the exercise," it explained. "The temperatures of the different materials also create different sensorial experiences for the visitors, bringing back full awareness into their bodies after the pilates sessions."

In California, MBH Architects added curving walls, fluted columns and golden touches to this Equinox gym located in an old TV studio in Los Angeles. Menawhile, architect Karen Abernethy created this multi-sensory yoga studio in a converted Sydney warehouse.
Photography is by Ståle Eriksen.

这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第12张图片


这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第13张图片


这个普拉提工作室是挪威和墨西哥混血儿第14张图片


项目详情:
建筑师和室内设计师:Studio Wolter Navarro
董事:Almudena Navarro和RenéWolter
木工:Juan Junca
供应商:InOpera, Viabizzuno, The Watermark Collection, Canal Engineering, Quiligotti

Project credits:
Architects and interior designers: Studio Wolter Navarro
Directors: Almudena Navarro and René Wolter
Joiner: Juan Junca
Suppliers: InOpera, Viabizzuno, The Watermark Collection, Canal Engineering, Quiligotti

【专筑网版权与免责声明】:本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

室内 (1921 articles)


娱乐休闲空间 (137 articles)


工作室 (405 articles)


英国 (583 articles)


伦敦 (367 articles)


木材 (2704 articles)