网站地图关于我们

查看相册 View Gallery
Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第1张图片

  在废弃的宽敞旧农舍上,插入一个紧凑的混凝土体,剩余的空间开辟成花园--树影婆娑,古墙恒久,流光游转。绝世的庇护所!项目位于中世纪门户恩斯多夫的老城区,过去曾是一个小广场,如今则是一个建立在废弃旧农舍之上的花园住宅。农舍面向恩斯河,背后是城镇,两侧被郁郁葱葱的树木簇拥着。
Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第2张图片

  Form the architect : Refugium Laboratorium Klausur Where in the past a small square marked the medieval gateway to the old town district of Ennsdorf, the garden house stands today. Arisen from an old farmhouse which was entirely ruinous it shapes the counterpart of the historical tollhouse. The traces of the past have slightly vanished, the wayside shrine, that once stood impressive in front of the tollhouse's gable wall, has been moved to the right. The hedges have become too close to the free area.
Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第3张图片

  业主希望有一片可以沉浸其中,但同时又开放的领域。这里要绿意盎然,适合举行讲座,讨论等一系列的活动。建筑师将农舍原有的围墙保留下来,在农舍的一侧插入一个混凝土盒子,利用农舍的最底层作为部分建筑面积的分摊,而上层,混凝土新体量旁边的空间则开辟成一个小院子(屋顶花园)。
Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第4张图片

  The newbuilt garden wall follows the narrow contours of the Haratzmüllerstraße and recesses in alignment with the tollhouse's gable. Thereby the suggestion of a larger square appears and the entrance to the garden house, which one can feel from outside as lush greens only, becomes clearly visible as a simple corner of the square.
Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第5张图片

  With its barriers the site ensures calmness but at the same time is open for guests who'd like to immerse into a place of being. We call it garden house because this describes the atmosphere of fusing intense green and space. The content is discribed by Refugium for retreating, Laboratorium for creative workshops, lectures and discussions, and Klausur for private viewings and small cultural events such as vernissages and concerts.
  The old farmhouse is a ruin. The remaining outer walls create a large courtyard in which the new concrete volume is inserted. It's a house-in -house concept. Two patios that are linked together beneath the small house into one space.

Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第6张图片

  新体量包含入口和客房。建筑主要使用空间与楼梯之间有一线天窗,天光从此处落入。楼梯的一侧墙面开有不规则的砖孔,天光经此透射进楼 梯间。新体量朝恩斯河方向探出,形成巨大的悬挑,让眼睛与河流之间的距离更近。 这是一个善于利用城市现有结构,达到土地利用可持续性的案例。
Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第7张图片

  Upstairs there a guest rooms and the main entry. A staircase down to the level of the gallery courtyard is hidden behind a porose new wall which doubles the outer wall. As a reference light comes through small holes in the format of bricks. The new house cantilevers in the direction of the river Enns and creates an interior space outside the old walls. From here you can let your eyes wander across the water, where in the past the bank was used as a harbour for the rafts.
Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第8张图片

  Sustainability
  In terms of energy saving, resource optimisation and nature conservation issues the sustainability of the building is a land-use-planning one, it's based on using existing structures in the city. This should become the most important ecological answer for whole Europe in future. To avoid constructing new buildings saves much more of everything than any other scheme.

Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第9张图片

Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第10张图片

Garden House / HERTL.ARCHITEKTEN第11张图片


  本文转载:http://www.hertl-architekten.com/
  via: gooood

专筑粮仓——互动式资料分享平台

汇集众多高价值的设计资料,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,专筑将同您一起构建全球最大的设计资料库!

粮仓资料2群new:204369168  
专筑粮仓资料2群

学习,交流,群分享定期更新大量资料
【专筑网版权与免责声明】: 本网站注明“来源:专筑网”的所有内容版权属专筑网所有,如需转载,请注明出处,违者将追究其法律责任。
如未标明来源或作者,均来源于互联网,如有侵权,请致电,我们核实后将尽快删除。

专于设计,筑就未来

无论您身在何方;无论您作品规模大小;无论您是否已在设计等相关领域小有名气;无论您是否已成功求学、步入职业设计师队伍;只要你有想法、有创意、有能力,专筑网都愿为您提供一个展示自己的舞台

投稿邮箱:submit@iarch.cn         如何向专筑投稿?

扫描二维码即可订阅『专筑

微信号:iarch-cn

登录专筑网  |  社交账号登录:

 匿名

没有了...
评论加载中,请稍后!

花园 (168 articles)


住宅 (2466 articles)


室内设计 (633 articles)